Pengumuman

"Tapping Potentials, Nurturing Excellence"

Sila layari  https://www.facebook.com/mrsmsertingofficial untuk maklumat / informasi yang lebih lanjut berkenaan sebarang aktiviti-aktiviti yang dijalankan di maktab.

MRSM SERTING tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini

Aktiviti Maktab

:: Ujian Selaras 1, Semester 1 2018: Ujian Selaras 1 Semester 1, 2018 bagi pelajar tingkatan 2, 3, 4 dan 5 akan bermula pada hari ISNIN 19 Feb 2018 sehingga hari KHAMIS 22 Feb 2018.

 

:: Makluman Pulang Bermalam: Sempena cuti perayaan Tahun Baru Cina 2018, para pelajar akan pulang bermalam pada hari RABU 14 Feb 2018 selepas jam 3.00 petang dan akan pulang semula ke maktab pada hari AHAD 18 Feb 2018.

 

:: Borang Permohonan Pulang Bermalam: Borang yang baharu telah di muat naik ke dalam laman web ini. Untuk muat turun borang tersebut, sila klik pada tab "borang" di bahagian atas sebelah kanan laman web ini.

 

::Email baharu MRSM Serting: Untuk Makluman Para Ibu Bapa & Penjaga berikut merupakan EMAIL RASMI MRSM SERTING yang baru : InfoMRSM_Serting@mara.gov.my 

 

Undian

Apakah pendapat anda mengenai laman web baru MRSM Serting? 

Sangat Menarik
Bagus
Boleh Tahan